Ved brug af dette websted, accepterer du at vi gør brug af cookies.

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling


Tilmeldingsfristen er 15. april 2021 – vi anbefaler dog hurtig tilmelding, da rækker kan blive udsolgt.
Der kan godt tilmeldes hold og senere tilmelding til indkvartering, dog senest 15. april 2021
Tilmelding skal ske på www.dgi.dk/202118404020

 

Vigtigt: der skal foretages en tilmelding pr. hold – dette for at sikre os, at vi har data på en kontakt person pr. hold samt at indkvartering nemmest kan opdeles i hold. Derfor anbefales det, at det er en træner/holdleder som står som tilmelder (data der indtastes i første skærmbillede). Det er denne person, som efter tilmelding vil modtage mails med yderligere info og kampprogram omkring Fjord Cup.

*Hvordan tilmeldes til indkvarteringsdelen efter holdtilmeldingen er foretaget?
Ved holdtilmelding modtages en bekræftelse pr. mail – i denne mail er der et redigerings-link. Klik på linket og din tilmeldingen åbner sig igen, tilføj antal til indkvartering og gennemføre betaling.

Bemærk at der betales online ved tilmelding.

Tilmeldingen er bindende efter 20. april 2021. Ved afbud efter 20. april vil der ikke ske tilbagebetaling af holdgebyr og deltagergebyr.

Force majeure
Afbudsreglerne/tilbagebetalingsreglerne er gældende uanset om afbud/udeblivelse skyldes ikke opnået visum, forsinkede eller aflyste tog, fly eller færger, strejker, lockout, blokader eller tilsvarende hændelser.

Reglerne er tilsvarende gældende i tilfælde af jordskælv eller andre naturforstyrrelser.

Der ydes ikke økonomisk kompensation til hold, der mister kampe som følge af andre holds udeblivelse, egen forsinket fremkomst eller hvis vejret gør det umuligt at gennemfører kampe.

 

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2017 - Alle rettigheder forbeholdes Fjord Cup